Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

A SZEXUALITÁS NAGYSÁGA

2013.11.17. 21:13

18023_162576490570742_578730411_n.jpg

A szexualitás nagysága

A szerelem beteljesedésével, mély kötés alakul ki férfi és nő között. Ez a kötés feloldhatatlan, és ezt nem a házasságkötés, hanem a szerelem beteljesítése adja.

Vannak, akik azt gondolják, a szexualitás valami rossz dolog. Ám ez egy hatalmas mozgató erő, amelynek nem lehet ellenállni. A szexualitás minden akadály ellenére tovább viszi az életet, ebben az értelemben hatalmasabb, mint a szeretet.

Természetesen akkor kölcsönösen nagy, ha a szerelem beteljesedéseként kerül rá sor. Ha a partnerek közben egymás szemében néznek, akkor ezzel egymás iránti kölcsönös szerelmük teljesedik be. A szerelem sikerének legfontosabb előfeltétele, hogy elismerjük a beteljesedés nagyságát.

Van egy gonosz mondás:” A férfiak, csak azt az egyet akarják, a nők pedig a másikat.” Tehát, az a partner, aki egyet akar, a megfelelőt akarja. A szerelem beteljesítése, néha hatalmi játékká válik a párok számára. Ha például az egyik fél szeretné és vágyik a másikra, a partner viszont csak hárít, akkor ezzel fölérendelt szerepet vesz fel. A vágyakozó partner pedig alárendelt szerepbe szorul, és ez tönkreteszi a szerelmet. A szerelem azon alapszik, hogy egyenjogúság van a két fél között a vágyakozásban és a visszautasításban is. A szerelem, csak akkor lehet sikeres, ha mindkét fél biztos abban, hogy vágyuk a másik félnél jó kezekben van, ha tudják, hogy mindketten szeretetben vágyakoznak és szeretettel utasítanak el.

Magától értetődik, hogy ez csak akkor működik, ha tekintettel vagyunk a másikra.

Szerző: AngelikaS

Szólj hozzá!

Címkék: 18+

A bejegyzés trackback címe:

https://angi-kinez.blog.hu/api/trackback/id/tr65639709

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása