2014.04.06. 07:32


1656139_636644973057306_1749912698_n.jpgDÖNTÉS ÉS CSELEKVÉS

Figyeld meg, mi történik, ha emberek sokáig vágynak valamire, de hosszú ideig nem kapják meg: valóban elég nyitottak rá? Valóban elég rugalmasak? Képesek arra is, hogy megváltoztassák életüket? Vagy inkább félnek, hogy megismétlődik egy kellemetlenség? Talán még azt is megkísérlik, hogy hiányállapotukkal hívják fel magukra a figyelmet?

Ha azt akarod, hogy valami új lépjen be az életedbe, belsőleg és/vagy külsőleg is meg kell szabadulni a régitől. Ez lehet az a tévhit is, hogy a legjobb dolog, már megtörtént veled. Vagy az a meggyőződés, hogy csak ez vagy az, lenne az ideális.

Szereted magad annyira, hogy teret biztosíts egy boldog jövőnek?

Figyelj meg embereket, akiknek az életében mindig valami pozitív és új történik. Mi a közös bennük? Hogyan reagálnak a meglepő változásokra és terveik módosulásaira? Milyen könnyen teremtenek teret ahhoz, hogy új esélyeket kapjanak? Ragaszkodnak-e megszokott döntéseikhez és véleményükhöz, vagy inkább rugalmasak a „helyesről” alkotott véleményükben?

Döntés és cselekvés1975048_637173906337746_554107000_n.jpg

 Ha meghozol egy döntést, fontos, hogy azt cselekvés kövesse.

Vannak helyzetek, amikor bár tudjuk, mit akarunk, abban nem vagyunk biztosak, mit kellene tennünk, hogy ezt el is érjük. Bizonytalanságunk miatt inkább nem teszünk semmit. Kedves olvasó, tudd, fontos hogy elindulj, fontos, hogy lépj. Ha teszel a cél érdekében, lényegtelen mely cselekedet, illetve melyik út vezet el a sikerhez. Csak az számít, hogy cselekedj, amint érzed, mit akarsz.

Cselekvéssel saját magad és vágyadról alkotott elképzelésedet is láthatóvá teszed. Úgy is fogalmazhatnánk, ha piacra viszed a kívánságaidat, hogy a vevők eljussanak hozzád.

Amint azt érzed, hogy kész vagy tenni vágyad elérése érdekében, máris valóságot teremtesz.

Tedd azt, amit el akarsz érni! Viselkedj úgy, mintha már megígérték volna, hogy elkezdheted megélni. A mindenség szereti érezni, ahogy cselekszel, és reagál is rá!

Nem elég tudni, alkalmazni is kell a tudást. Nem elég akarni, csinálni is kell!

A cselekvés energiával tölti meg a kívánt célt:

Saját magadnak és másoknak is megmutathatod, hogy világos döntést hoztál (egyértelműség).

Saját magadnak és másoknak is megmutathatod, hogy az érintett területen nem áldozatként, hanem szabad emberként, életed alakítójaként viselkedsz (erő).

Saját egyértelműségedet hitelességgel ruházod fel. Ezzel egyre jobban fogsz hinni saját magadban és az erődben.

Cselekvéssel, olyan ajtókat fogsz megnyitni, amelyeken keresztül sok minden eljuthat hozzád. Egy ilyen ajtón sokszor nemcsak kívánságok és célok, hanem olyan emberek is belépnek, akik további ajtókat nyitnak meg.

HA BIZONYTALAN VAGY, AKKOR IS CSELEKEDJ!1382188_10203346568044467_1477121453_n.jpg

Cselekedni még egy bizonytalanak tűnő helyzetben sem nehéz. Gyakran az is elég, ha megtesszük az első lépést, amelyet akkor is megtennénk, ha biztosak lennénk az új eljövetelében. Ezzel a hozzáállással olyan erőket hozunk működésben, amelyek később még nagy meglepetéseket okozhatnak!

VÁLJ DÖNTŐVÉ!

Először is hozd meg a döntést: Valóban nyitottá akarsz válni az új előtt? Jöjjön, aminek jönnie kell? Át akarod élni azt az élményt, amely életed egyik területén- vagy az egész életedben- történni fog, ha felhagysz múltad folytatásával?

Egészen biztosan új élményekben lesz részed, hiszen nem tudhatod, mi fog történni. abban azonban biztos lehetsz, hogy ez valami egészen új, inspiráló és eleven lesz.

Arra a kérdésre, hogy nyitott akarsz-e lenni valami igazán újjal szemben, nem a fejedből fog kipattanni a válasz. A szívedben fog megfogalmazódni, és alapjaiban fogja megváltoztatni az életed.

Sok sikert Neked, kedves olvasó!10173699_10203376142743816_1599539616_n.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://angi-kinez.blog.hu/api/trackback/id/tr695957336

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása