A SZERETET FÉNYÉNEK ÚTJA

2014.03.28. 13:12

A SZERETET FÉNYÉNEK ÚTJA

1186912_755466054488393_2097524199_n.jpgNe kutass a fény után. Töltsd fel fénnyel saját magadat, és mások is észreveszik. Ha ismered a vonzás törvényét, lényegesen könnyebb dolgod lesz. Ismerd meg a titkot, és programozd magad azokkal az érzésekkel, amelyeket a jövőben be szeretnél vonzani az életedben.

Ha azt szeretnéd, hogy a másik ember kitárja előtted a szívét, tárd ki a sajátodat. Ha nem teszel meg valamit, a másiktól se várd el. Ő a te tükröd. Ha a másik mégis kitárná a szívét, nem érezheted meg, amíg te is így nem cselekszel.

Ha javítani szeretnél valamelyik kapcsolatodon, először javíts a saját magadhoz fűződő kapcsolaton.

Ha még több bizalmat szeretnél a magadénak tudni, bízz jobban önmagadban.

Ha még több szeretetet szeretnél érezni, szeresd jobban magadat.

Ha biztonságra vágysz, nyújts te is biztonságot.

Ha azt szeretnéd, hogy jobban bánjanak veled, bánj te is jobban magaddal.

Ha gazdag szeretnél lenni, vigyél több bőséget az életedbe. Ehhez nem pénzre, hanem megfelelő észlelésekre lesz szükséged.

Ha új impulzusokra, szabadságra és élményekre vágysz, tegyél is érte. Kezd kicsiben, a nagyobb dolgok később úgyis jönnek majd maguktól.

Ha nem akarod, hogy becsapjanak, gondold át nem csapod-e be valahol saját magad.

Ha azt akarod, hogy mások tiszteljenek, tiszteld jobban saját magad.

Ha nagyobb döntési szabadságot szeretnél, de nem kapsz, ne bátortalanodj el, hanem dönts te saját magad.1960097_756384607729871_377312232_n.jpg

Ha úgy érzed, hogy a kapcsolatod megrekedt, csak rosszabb lesz a helyzet, ha megpróbálod „megnevelni”a párodat. Inkább próbáld ki a következőket, változtasd meg a viselkedésedet aszerint, hogy milyen érzést szeretnél átélni. Konfliktus helyzetben emlékezz erre, és tedd fel magadnak a következő kérdést: Úgy akarom érezni magam, mint ahogy elhatároztam? Ha a döntésed elég határozott volt, a reakció is magától értetődő lesz.

DÖNTS EGY MEGHATÁROZOTT ÉLETÉRZÉS, NE PEDIG EGY MEGHATÁROZOTT VISELKEDÉS MELLETT.

Döntésed egyik eredménye lehet, ha megszakítasz egy robbanni készülő vitát, mert felismered, hogy egyre kellemetlenebb érzésekkel tölt el mindkettőtöket. Ez nem azt jelenti, hogy nem vagy hajlandó szembe nézni a problémával. Csak annyit jelent, hogy nem engeded, hogy a probléma önállósodjon, és rossz érzések határozzák meg a helyzetet.1476365_754946497873682_680323044_n.jpg

Ha eldöntöd, hogyan akarod érezni magad, visszanyered az erődet, és önmagadat és párodat is kiszakíthatod az örvényből.

Ha egy érzés mellett döntünk, annak az az előnye, hogy még érvekkel sem támadhatnak meg. Mindenkinek joga van ahhoz, hogy jól érezze magát, ami ellen az értelem csak kevés érvet tud felsorakoztatni.

 

 

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://angi-kinez.blog.hu/api/trackback/id/tr115883114

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása