HOL VAGY NAGY SZERELEM?

2014.02.18. 13:29

 

1476417_498620760236299_2019270823_n.jpgHOL VAGY NAGY SZERELEM?

„Az ember sem nem angyal sem nem állat, s a legnagyobb baj az, hogy aki angyal akar lenni, állattá lesz”

                                                                         Blaise Pascal (1632-1662) 

Egy étteremben meglátod Őt! Érzed, hogy valami ismeretlen érzés lesz úrrá rajtad, mintha 1000 éve ismernéd, mintha kötne egy régi fogadalom”majd a következő életünkben”.

A tekintetetek csak egy pillanatra találkozik, amíg bemutatnak benneteket egymásnak! Ez fáj neked! Vele szeretnél lenni, őt szeretnéd hallgatni, érezni. De még nem jött el a ti időtök.

Majd közel egy év múlva, valahol máshol, teljesen váratlanul ismét találkoztok. Ő buzgón be szeretne mutatkozni, te elejét veszed – viccesen „látásból már tegeződünk”- és közben fáj, hogy mennyire nem emlékszik rád!

Egy közös barát-rokon, asztalánál ültök. Istenem, vannak véletlenek? Beszélgettek, megkönnyebbülsz, hogy nem csak neked érdekes ő. Lehet, hogy a szimpátia kölcsönös? A vonzalom, amely magával ragad, azt súgja: „Nem volt olyan rossz ötlet, átjönni a baráthoz!” Csevegés közben kiderülnek közös érdeklődési pontok, majd nevetséges féltékenység lesz úrrá rajtad, amikor a volt barátnőjéről kezd mesélni.

Lassan elköszöntök. Ismét napokig kitölti a gondolataidat. De a sors nagy rendező, pár hónappal később jelölöd egy közösségi oldalon, és ő abban a pillanatban visszajelöl. De most zöld a lámpa részedről is! Megbeszéltek egy találkát, majd egy másikat is, hogy lássátok, hová vezethet a kapcsolatotok. Persze rengeteg egyéb hal úszkál még a tengerben, de azok úgysem jók semmire, ha egyszer nem érdekelnek!1385942_1421400571408518_655617138_n.jpg

És a találkozások izgalma – a játékok, az érintések, a bizsergés, a borral álcázott bizonytalanság, a véget nem érő telefonbeszélgetések, táncolás zene nélkül, hajnali telefonhívások, és ezer hasonló bolondság, régi szeretők, szülők, kollégák intrikái, sms-ek, a kapcsolat elújságolása barátoknak, az izgalom, hogy mit szól hozzá a család + a nagyszerű rokonság, majd véleményük semmibevétele, az első szeretkezés,….és innen indulnak el néhányan egy elkötelezett kapcsolat felé.558649_248582378620194_1085815982_n.jpg

Egyszer azonban minden szépnek vége szakad! Tarthat hetekig, hónapokig, vagy akár évekig is, de a kapcsolatokon előbb vagy utóbb, mindig megjelennek az „elhasználódás” jelei.

Repedések keletkeznek a bizalom páncélján. Megszakad a kommunikáció, a zárkózott hallgatások és a dühös kitörések egyre gyakoribbá válnak. Igazoltnak tűnő vádaskodások ütik fel a fejüket. Megjelenik a féltékenység, valamint a másikkal szemben képtelen elvárások. A szex a békülés elengedhetetlen manipulációs eszközévé válik, vagy egyszerűen megszűnik.

És amikor rövid időre minden rendben, a felek a keserű sérelmek mögé húzódnak. A szerető és kedves szavak helyét átveszik a durva sértegetések.

Mi történt a kapcsolattal, amitől minden, ami eddig jó volt benne, elmúlik, és ami miatt olyan rövid időn belül egyszerre annyira rossznak tűnik szinte minden? Hogyan válhat az az ember, akit valaha szerettünk, a legellenszenvesebb alakká az életünkben?

Hol lehet a segítség, hol lehet a megoldás?

Áttörést nyújthat a Transzgenerációs Epigenetikai  Kineziológia, valamint a Hellinger féle családállítás.

603158_229278790567178_972729426_n.jpg

 

Pályafutásom során, ritkán találkoztam olyan kapcsolattal, ahol két ember azért volt együtt, mert mély és őszinte vágy élt bennük, hogy segítsék társuk spirituális fejlődését, és mert valóban inspirálja és felemeli őket a másik jelenléte.

 

Hányan állíthatjuk vajon őszintén, hogy a mi kapcsolatunk ebben a kategóriában sorolható?

 

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://angi-kinez.blog.hu/api/trackback/id/tr225820814

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása