TERHESSÉGMEGSZAKÍTÁS

2013.11.26. 20:49

abortusz.jpg

CSALÁDDINAMIKA

TERHESSÉGMEGSZAKÍTÁS

Az olyan súlyos betegség, mint a rák, néha egy bűn, például egy terhesség megszakítás miatti bűnhődés. A bűnhődés utáni vágy a lélek mélyén hat, bármit mond is ellen az értelem.

A bűnhődés utáni vágy, akkor ér véget, ha terápia keretén belül, szemében nézünk annak, aki fizetett. Tehát ha az apa és az anya az elvetetett gyerek szemében néz és helyet kap a szülők szívében.

Akkor érzik a bűnt, és a bűnhődés véget ér.

A gyerek, csak így adja hozzájárulását a szülők tovább életéhez. És ez a bűnhődéssel összehasonlítva mindenki számára jobb megoldás.

Terápiákon, klienseim részéről megszületik a felismerés miszerint ezzel a bűnhődés véget ér, de a bűn megmarad! ……hát IGEN!

És mi lesz akkor a bűnnel?

Egy terhesség megszakításnál nem jóvátehető a bűn, akkor sem ha elismerik. A bűn megmarad. Az el nem ismert bűn, vezet bűnhődéshez. Ez egy kísérlet arra, hogy megszüntessük a bűnt. Ha azonban elismerjük, hogy a bűn megmarad és elismerjük az elvetetett gyereket, akkor a bűnből erő születik, amely az életet szolgálja. Akkor már nem gyötri a bűntudat, hanem a bűn erőnek érezhető.

Ez a különbség. Az elismert bűn, a bűnhődés helyett jó tetthez vezet. Erőt ad a jó tetthez, és természetesen az élethez, hogy életbe maradjunk.

Nézzük, mi történik akkor,ha megjelenik a szándék?

Itt két különböző folyamatról van szó. Először az az elképzelés, hogy megtesszük. És azután amikor az ellenkezője mellett döntünk. Nos, mi számit ilyenkor?

Hogy nem tettük meg!!!! PONTOSAN!

Sokszor ismétlődik a kérdés: Van jelentősége annak, hogy közvetlenül az abortusz után adok helyet a szívemben a gyereknek, vagy egy év múlva, vagy harminc év múlva?

A léleknek nem jelent különbséget. Ez olyasmi, amit pótolni kell. Figyelembe kell venni azonban egy fontos elvet. Egy idő után, fontos, hogy a bűn elmúlhasson. Ha egy pár elvetetett egy gyereket, és az anya, valamint az apa a szívükbe fogadják, akkor gyógyító kép lehet a szülők számára, ha egy évig megmutatják ennek a gyereknek a világ szép dolgait. Azután már halott lehet. Akkor békében nyugodhat, és elmúlhat a bűn.

A nyugalomhoz fontos komolyan venni, hogy minden mulandó. Ezért fontos, hogy a bűn és a bűn következményei, egy idő után elmúlhassanak.

 

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://angi-kinez.blog.hu/api/trackback/id/tr645659700

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása