LEGMÉLYEBB KÍVÁNSÁGOM.....

2013.11.22. 12:58

537265_439425092811763_676033062_n.jpg

LEGMÉLYEBB  KÍVÁNSÁGOM A PÁRKAPCSOLATBAN…….

1.Sokszor elhangzik a kérdés:

 Hogyan bánjunk egymással a vita során, anélkül, hogy a kapcsolat megkérdőjeleződne?

Hogy ne mindig azonnal arról szóljon:

 Most aztán elhagylak!  Nem bírom tovább Veled!

A TITOK

Egy kapcsolat újrakezdésénél, az egyik lehetőség, hogy mindketten felírják, mi a legmélyebb kívánságuk egy párkapcsolatban. Mégpedig úgy, hogy ne követelés legyen és nem szemrehányások hada. Mindkét fél önmagából indul ki, olyan értelemben, hogy: Legmélyebb vágyam……………és ezt mindketten felírják maguknak.

A következő esték egyikén a feleség olvassa fel a férjnek, amire a férjnek, nem szabad közvetlenül reagálnia. Nem kell, hogy egyetértsen, nem kell hozzászólni, és ellenezni sem! CSAK MEGHALLGATNI!

Pár nappal később Ő is megteszi, csak felolvassa. A feleség semmilyen formában nem reagálhat, sem helyeslően sem elutasítóan!

Később pedig soha többé nem esik szó róla!

A BOLDOGSÁGNAK VAN EGY NAGY TITKA!

A boldogság feledékeny. Nem emlékszik arra, ami korábban volt. Ezzel szemben a boldogtalanságnak jó az emlékezőtehetsége. Ha nehézségek adódnak egy párkapcsolatban, nagyon jól működő alapszabály, hogy a pár azt mondja: adunk magunknak még egy lehetőséget az újrakezdésre! És arról, ami korábban volt, soha többé nem beszélnek! MÉG CSAK NEM IS GONDOLNAK RÁ!

EZ LENNE ABOLDOGSÁG TITKA! DE EZ TÚL EGYSZERŰ!

2.A viták során dacos és ellenkező szoktam lenni……

Pár szót a daccal kapcsolatban:

A dac azt jelenti, hogy akarom is meg nem is egyszerre. Ezért egy dacos emberrel semmit sem lehet kezdeni. Mert ha valamit csinálunk, azt nem akarja, és ha semmit sem teszünk, akkor akarja. Bár semmit sem lehet kezdeni a daccal, „ezzel dacolva” mégis van rá megoldás: EL KELL HALASZTANI ÖT PERCEL! ;)))

 

Melyik a leghosszabb út Afrikában?

Nem a Kairóból Fokvárosban vezető, hanem a fejből a szívhez vezető út, és onnan az ITT és MOST-ba!

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://angi-kinez.blog.hu/api/trackback/id/tr505649244

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása