SZERETNÉM, HA SZERETNÉNEK!

2013.11.20. 12:38

64918_541624755885007_1856159488_n.jpg

Szeretném, ha szeretnének!

Dóra négy éven keresztül próbálkozott, hogy megfelelő párt találjon. A szokásos ismerkedési lehetőségek mellett - mint az esti szórakozás, valamint a partik és egyéb rendezvények –egy nagy internetes párkereső oldalán is regisztrálta magát. A tény, hogy Dóri hosszú ideje nem talált  megfelelő férfit, az a barátai és önmaga számára is rejtély volt.

Személyisége, csak olyan férfiakat vonzott, akik már az első vagy a második találkozásnál biztosították őt a szerelmükről, és közös jövőt emlegettek. Az esetek többségében Dóri belement a játékba, és ahogyan ő fogalmazott, adott”egy esélyt a kapcsolatnak”. Minden kapcsolata bánattal végződött, néha nagyon gyorsan, néha hetek vagy hónapok múlva. A szakítás okai csak látszólag voltak különbözőek: a férfiak házasok voltak, külföldön vagy messze éltek, elváltak vagy már voltak gyerekeik, még mindig nem heverték ki az előző kapcsolataikat, munkamániásak voltak, vagy csak a kalandot keresték.

Amikor megismertem Dórit, szenvedése és boldogtalansága már a munkájára és az egészségére is kihatott. Meggyőződése volt, hogy nincs szerencséje a szerelemben. A terápiák során, feltártuk Dóri generációs és dimenziós múltját. Megnéztük, hogy mi volt a minta a generációs kapcsolatokban, és ebből mi reflektálódik Dóri életére. Mi volt a közös a jelenlegi kapcsolataiban. Mi volt a kiváltó ok, ami ilyen helyzeteket vonzott?

Bár partnerei különbözőek voltak, volt bennük egy hasonlóság: egyik sem volt elérhető Dóri számára. Ez volt az első felismerés. A második, hogy megkerestük és feltártuk azokat a meggyőződéseket, amelyekkel „elérhetetlen” férfiakat vonzott az életében.

A terápia során, Dóri szembe nézett önmagával, és bevallotta, hogy ő sem igazán elérhető saját maga számára. Bár vágyott egy romantikus tartós kapcsolatra, de legbelül félt attól, ha összeköltözik valakivel, elveszíti a szabadságát.

Ez volt az első alkalom, hogy bevallotta saját magán belül, nem ad magának teret egy igazi kapcsolat számára. Azt is elismerte, hogy élvezi az újabb és újabb kalandok nyújtotta izgalmakat, és hogy a félelem és a remény már az életéhez tartozik.

Az egyetlen férfi, aki iránt évek óta fel-fellobbant benne a szerelem, akiben megbízott, és akivel a testi szerelem is tökéletes volt, „túl unalmasnak” tartotta.

A kineziológiai oldások során, a dolgok a helyükre kerültek, Dóri nem szenvedett többé. Már tudta, hogy tudatosan alakította így a kapcsolatait, és hogy ezen változtathat. Már nem érezte áldozatnak magát, és ez visszaadta az erejét és az életkedvét. Úgy döntött, egyenlőre felhagy a férfiak keresésével, és szabad idejét a barátaival tölti. Ennek leginkább az a férfi örült, akit éveken keresztül unalmasnak tartott. Felfedezte, hogy a férfiban nemcsak barátra és kalandra, hanem értékes partnerre is. Mára, olyan mély szerelem bontakozott ki közöttük, amit még soha nem tapasztalt.

Brávó Dóri!

A bejegyzés trackback címe:

https://angi-kinez.blog.hu/api/trackback/id/tr975645569

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása