RE-KONSTRUKCIÓS KINEZIOLÓGIA

2013.11.17. 16:46

Mit is jelent ez?

Újra összeállítani, újra felépíteni részeinkre szakadt önmagunkat!
Munkám során megszületett a felismerés, igazi egységben akkor rendeződünk, ha mind a jelen életbeli, mind a generációs és inkarnációs múltunk a helyére kerül bennünk.

Mind ahányszor a REKONSTRUKCIÓS KINEZIOLÓGIÁVAL dolgozom, ámulatban ejt a rendszer egységtudatossága és páratlan mechanizmusa. Gyorsan és lézerpontossággal tárja fel a múlt homályában rejlő gyökér-okokat.

Fontos eleme, hogy bármely lélek szinten dolgozom, először mindig az egység állapotot tesztelem ki, ezáltal megerősítve a klienst energetikailag és lelki értelemben egyaránt.

Minden diszharmóniát, testi-lelki blokkoltságot (letapadást, vagy lehasadást vagyis fregmentációt), az adott szinten megélt egységállapotban való megerősödés után tárom fel és oldom.

Ezzel a szemlélettel és oldási menettel, a korrekciók szelídek, erőteljesek és rövid idő alatt a legeredményesebbek.
 
578465_165189670343531_1407289293_n.jpg
 

A bejegyzés trackback címe:

https://angi-kinez.blog.hu/api/trackback/id/tr45639305

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása