A BOLDOGSÁG ÁRA

2013.11.17. 22:18

179185_167928483368876_1281760567_n.jpg

A BOLDOGSÁG ÁRA!

Kitől tagadják meg különösen gyakran az őket megillető helyet a családban? A szülők vagy a nagyszülők előző partnereitől, akik helyet teremtettek a későbbi társ, illetve gyermek számára ée azok boldogságáért gyakran még túl nagy árat is fizetnek.

Az ők példájuk, szemléletesen mutatja, milyen messze ható következményei vannak a családban, ha valakitől megtagadják az őt megillető tiszteletet és szeretetet.

A terápiákon kiderül, hogy a korábbi partnert képviselni fogja egy gyermek az új kapcsolatból. Átveszi az érzéseit, és ki is fejezi őket a szülőkkel szemben. Képviseli őt, és olykor még a sorsát is megismétli.

Egy barátom mesélte, hogy a kisfia viselkedése néha szinte megőrjíti a feleségét és őt: „pontosan tudja, hogy mivel tud minket kiborítani, és nem hagyja abba, míg el nem éri a célját.”

„De hiszen Te már voltál korábban házas!-mondtam

-Hát nem tudtad, hogy a második házasságból született gyermekek a viselkedésükkel a korábbi partnert hozzák vissza a család emlékezetébe?

„ Mit lehet tenni?-kérdezte

A feleségemmel hasonló a helyzet. Korábban neki is volt egy másik férje.”

Legközelebb, ha a fiad kiborít, rajtakeresztül az első feleségedre nézz, tisztelettel és szeretettel.

Ugyanez vonatkozik persze a feleségedre is!

Négy hét múlva találkoztunk:” Kipróbáltuk amit mondtál, és azonnal bevált!”- újságolták.

A bejegyzés trackback címe:

https://angi-kinez.blog.hu/api/trackback/id/tr325639818

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása