A SIKERES ÉLET TITKA! KÉRD SZÜLEID ÁLDÁSÁT!

aldas-384x221.jpgÚgy érzed felnőttél, elmentél, elköltöztél otthonról…….

És ezt hogyan tetted????

Megkaptad a szülői áldást, a szülői jóváhagyást?

Vagy csak hátat fordítottál nekik, és ezzel mindennek, amit ők képviselnek.

Ez a pár sor azokhoz szól, akik nem úgy hagyták el a szülői fészket, ahogy azt kellett volna, de szól az áldottaknak is és egyben az áldás továbbítására hív. Arra az útra indít, amelyben felfedezheted a létezés gazdagságát, az érintések üzenetét és a határtalan szeretet erejét.

„Térj vissza, hogy elindulhass”, mondják a nagy tanítók, és igazuk is van, mert amíg hátat fordítasz a szüleidnek – főleg az édesanyádnak – addig sehol sem tudsz érvényesülni, sehol sem állod meg a helyed!

Teljesen mindegy, hogy miért fordultál el tőlük, sőt még az sem számít, ha a szüleid, fordultak el tőled. Amíg vissza nem térsz, addig nem kapod meg a szülői áldást, helyben járás lesz az életed.

Csak akkor tudsz békésen és szabadon kilépni az életbe, belekezdeni saját párkapcsolatodba és hivatásodba, ha ismét a gyerekükké válsz, és magad mögött tudhatod erejüket, segítő szándékukat.

Csak akkor tudsz egyenrangú felnőtt lenni a párod mellett, ha a szüleid mellett gyerek vagy!aldas1.jpg

ERRE A VISSZATÉRÉSRE VAN SZÜKSÉGED AHHOZ,HOGY VÉGRE ELINDÚLHASS!

Kedves olvasó, látom lelki szemeim előtt, ahogy lázadozol… Talán mindvégig azt hitted, azért repültél ki olyan korán a családi fészekből, hogy önálló légy. Elhagytad Őket, mert eleged lett a gyámkodásukból, a kritikájukból, a mindent jobban tudásukból és a beavatkozási kísérleteikből.

Egyszerűen meguntad. Most pedig önként térj vissza?

Hiszen Te a békétlenség, a veszekedések, a hatalmi harcok elől menekültél, most pedig Neked kell újra visszatérned?

Ne lázadozz a szüleid ellen, mert amíg ezt teszed, életed minden területére ezt a viselkedést építed be. A léleknek van egy nagy titka: SENKI SEM NŐHET FEL A SZÜLEI ELLENÉRE!

Sokakban, saját elképzelés él, hogy milyennek kellene lennie a párkapcsolatának, vagy a hivatásának. A „mi lenne ha”világban élnek. A rossz hír, hogy ez a gondolkodás egyesíti az összes gyermekkori és gyerekes elképzelést arról, hogy édesapádnak és édesanyádnak valójában hogyan kellett volna viselkednie, hogy belőled boldogabb ember válhasson.

Párkapcsolaton belül, fő ismertető jele: „erre nem tudtad volna azt mondani”….., „vagy nehezedre esett volna úgy válaszolni, hogy”…..post_52456_20110706165150.jpg

A „mi lett volna ha” képeit, magaddal vitted a párkapcsolatodba, és ezzel nyaggatod kedvesed.

Mindig csak azt látod, mennyire nem szeret, hogyan csinálhatná jobban, és milyen hiányosságai vannak.  Olyan társ mellett, aki csak a hiányosságokra fókuszál, nehéz élni. Ráadásul, visszatükrözi a szüleid esetét: nem azt látod, amit kaptál, hanem csak azt, amit szerettél volna.

Nem, tényleg nem kaptál meg mindent, amit akartál, de mindent megkaptál, amit adhattak. Mindent, amit lelkileg adni tudtak. „Hát ez nem valami sok” – mondod ma is! Valójában pedig nem is kevés!!!!!

Kedves olvasó, a gyermekkornak és az ifjúságnak egyszer véget kell érnie. Még egyszer vissza kell térned – lelkedben a szüleidhez, hogy észrevedd: az ő helyzetük sem volt éppen rózsás. Ők is csak a saját szüleik áldozatai, és ha nem volt ki megtanítsa nekik, akkor hogyan is adhatták volna tovább neked?794543.jpg

Ideje, hogy korlátjaikban meglásd a lehetőséget: rajtuk keresztül felismered saját határaidat, saját kötöttségeidet. Csak így válhatnak a korlátok lehetőségekké: a kompromisszumok lehetőségeivé.

Társadnak pillanatnyilag csak azt adhatod, amit a szüleid adtak neked. Ám amíg magadban őket vádolod, ugyanúgy vádolod a társadat is: semmi sem elég jó, minden túl kevés….

Kedves olvasó, tudd, minden szülő visszavárja gyermekét, és ezt a lépést lélekben kell megtenned, lélekben bármikor visszatérhetsz, még akkor is, ha 30 esztendeje halottak!

A visszatérő úton néha szükséged van segítőre, vagy terapeutára. Egyszer talán fel kellene hívnod egy ilyen segítőt, mondván: „szeretnék visszatalálni a szüleimhez”, azt hiszem, lassan itt az ideje!

 

A bejegyzés trackback címe:

https://angi-kinez.blog.hu/api/trackback/id/tr376723819

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása